Naar de content
Terug naar overzicht

Vervoer pallets via Gelder Logistics. Alles is mogelijk

Gelder Logistics is de ideale partner voor palletvervoer. Zo is spoedtransport een groeiend onderdeel binnen het transport van pallets. Daarnaast zijn wij de ervaren transportmakelaar in regulier transport: groupage, FTL (Full Truck Load) of LTL (Less Than Truck load). En als het gaat om dagelijks of wekelijks terugkerende palletdistributie? Gelder Logistics verzorgt al uw vervoer van pallets, zowel B2B als B2C. Voor palletvervoer binnen de Benelux worden auto’s met laadklep én elektrische pompwagen ingezet. Zo bent u ervan verzekerd dat de vervoerder voorzichtig en nauwkeurig met uw zending omgaat.

Scherpe tarieven en snelle levering in pallettransport
U profiteert van zeer scherpe tarieven, doordat wij centraal inkopen binnen ons wereldwijde netwerk van gerenommeerde, betrouwbare partners. Palletvervoer via Gelder Logistics werkt snel. Op dag A meldt u uw zending aan, op dag B staat de transporteur op de stoep en op dag C vindt de levering van uw pallets plaats. U kunt uw palletzending laten vervoeren via wegtransport, luchtvracht en zeevracht. Wij denken graag met u mee welke transportmodaliteit de meest efficiënte oplossing is voor uw palletzending.

Vervoer pallets

 • Wereldwijde verzending
 • Spoedtransport of regulier transport
 • Groupage zendingen, FTL of LTL

Vervoer van pallets: Benelux, Duitsland, Engeland en wereldwijd
Binnen de Benelux volgt u uw transport eenvoudig via Track & Trace. Ook binnen Duitsland heeft Gelder Logistics een zeer uitgebreid netwerk op het gebied van pallettransport. Ook is er een gespecialiseerd transportbedrijf voor vervoer van en naar Engeland. Sinds Engeland geen onderdeel meer uitmaakt van de EU zijn er extra administratieve handelingen, zoals invoer- en uitvoerdocumentatie. Gelder Logistics verzorgt deze administratieve zaken voor u. En hebt u palletvervoer nodig over nog grotere afstanden? Ook voor Europees of wereldwijd transport van pallets is Gelder Logistics dé transportmakelaar die u in een handomdraai compleet ontzorgt.

Wat betekenen FTL en LTL?
FTL staat voor Full Truckload, wat inhoudt dat een vrachtwagen volledig geladen is met goederen van één verzender. Dit in tegenstelling tot LTL (Less than Truckload), waarbij goederen van meerdere verzenders samen worden vervoerd en de verzenders betalen voor de ruimte die hun goederen in de vrachtwagen innemen. Financieel is LTL daarom een gunstige manier van vervoeren. FTL wordt vaak toegepast voor grote zendingen als machines, bouwmaterialen en bulkgoederen en heeft als voordeel dat levertijden minimaal kunnen worden gehouden.

Contact

Heb je vragen of heb je interesse in een van onze diensten?

Niet gevonden wat je zocht?

Pakketten

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar
 • Spoedtransport of regulier transport
 • Verzending via PostNL, DHL, UPS of DPD

Lengtepakketten

 • Spoedtransport of regulier transport
 • Groupage, FTL en LTL
 • Complete administratieve afhandeling voor u verzorgd

Warehousing & fulfillment

 • Tijdelijke of langdurige opslag
 • Complete afhandeling voor webshops, inclusief vervoer, opslag en verzending
 • Hoge kwaliteit in binnenklimaat